Kort implementatietraject & snel resultaat kenmerken de uitrol van het Logistiek Prestatie Model. De implementatie

+31 (0)6 1794 5123
Contactformulier
   
Logistiek Prestatie Dashboard
Het Logistiek Prestatie Dashboard is een verlengstuk van uw informatiesysteem. Informatie wordt visueel weergegeven via een webbased applicatie. De gebruiker hoeft voor gebruik van het Logistiek Prestatie Dashboard geen software te installeren. Het Logistiek Prestatie Dashboard is de tool om informatie helder weer te geven die nodig is voor het effectief aansturen van uw business.

Integratie dashboard & informatiesystemen
Met het Logistiek Prestatie Dashboard worden de gegevens van een informatiesysteem uitgelezen en deze worden vervolgens grafisch weergeven. De kracht van het Logistiek Prestatie Dashboard is dat deze geïntegreerd kan worden met verschillende informatiesystemen.  De informatiesystemen kunnen door middel van SQL, XML of Excel met het Logistiek Prestatie Dashboard communiceren.  Door deze gestandaardiseerde manier kan het Logistiek Prestatie Dashboard met elk ERP pakket gekoppeld worden zoals: SAP, Navision, Baan en JD Edwards.

Het is denkbaar dat voor bepaalde KPIs geen gegevens beschikbaar zijn in het ERP systeem. Door middel van scorecards (Excel based) is het toch mogelijk de betreffende data te verzamelen en deze vervolgens te uploaden naar het Logistiek Prestatie Dashboard.Business prestaties weergeven
Het Logistiek Prestatie Dashboard berekend de prestaties van de business op basis van de gedefinieerde set waarden die uit het informatiesysteem worden gehaald. De eindwaarden ofwel de geleverde business prestaties worden samengevoegd en afgezet tegen normstellingen. De gegevens uit het informatiesysteem worden omgezet naar slimme visuele weergave.